In anul 1997, pornind de la un simplu stand de prezentare produse, compania noastra are un inceput ca afacere de familie. Amenajarea unui spatiu comercial in propria locuinta contureaza activitatea intr-o afacere denumita ORDEA Instalatii.

Cu resurse minime, intr-un spatiu restrans, am desfasurat activitati de comercializare componente de instalatii mizand pe multumirea clientilor. Pe parcurs, daruirea familiei Oroian si reinvestirea profitului a dus la consolidarea afacerii.

Odata cu recunoasterea pe piata mureseana si din Transilvania, activitatea este extinsa la doua locatii in Targu Mures si compania acumuleaza noi angajati tot mai valorosi din prisma experientei si a specializarii lor.

In 2007, compania noastra inaugureaza noul sediu din Targu-Mures strada Libertatii nr. 122A. Noua locatie este una moderna, special creata pentru profilul firmei, cuprinzand showroom, depozite, atelier confectii, birouri.

Treptat si odata cu cerintele pietei, dar cu scopul clar urmarit de satisfacere a clientilor, compania a dezvoltat o retea de distributie a materialelor de instalatii pe intreg teritoriul Romaniei.

Suntem specilalizati in furnizarea de fitinguri din fonta cenusie filetate negre si zincate, fitinguri din otel sudabile din teava trasa si teava sudata, flanse din otel, fitinguri din pvc pentru canalizare si accesorii. Calitatea materialelor de instalatii este confirmata de catre documentele de origine si certificatele de calitate emise de catre producatori.

Importam direct de la producatori consacrati din Europa intreaga gama de fitinguri si accesorii pe care le distribuim in toata tara.

Astfel clientii nostrii sunt companii de instalatii, companii de distributie utilitati si utilizatori directi de materiale pentru instalatii.

Va asteptam sa apelati la noi!

Cu incredere, echipa ORDEA.